tuty's FotoPage

By: tuty rahiza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Apr-2006 09:06 Email | Share | | Bookmark
taman tulip 2006

tulip warna oren bersinar2
cantikkan..
m..ape aku wat kat tgh bunga ni yek
View all 22 photos...
pegi tgk tulip ngan bebudak wakayama pastu ade kohai okayama,eju sekali..bergaya sunggguh seme org ngan tulip2..ade bermacam2 warna tapi sayang baru 30% je yg kembang..


Wednesday, 22-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
momiji di kyoto

kyomizudera...datang la kyoto masa aki
ngan kohaitachi..aza..yati ngan pcut
momiji...
View all 12 photos...
27hb november lepas aku gi kyoto ngan aza n yati...masa tu kat kyomizudera momiji tgh cantik sangat..kitorang pun ambil peluang la..dah gi ari ahad..ramai tul org kat kyoto eki..beratur panjang utk naik bas..sampai kat tera tu puas hati tul dapat amik gambar ngan momiji...3 tahun aku dok jepun tapi tak nah gi tgk momiji..kotoshi saikou


Sunday, 4-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
belayar di laut

pakcik2 yg memandu yacht tu
ni yacht mana pun aku tak tau
mashi-kun,ie-kun ngan aza,,nampak tak aza tu???
View all 22 photos...
ari ni aku ikut aktiviti KNOWS..naik yacht...best tul..biasa la bile dah masuk natsu ni kan, aktiviti2 berkaitan ngan laut ni pun bermula...


Saturday, 3-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
baby firdaus

masamnye muka...panas ye baby
aza tunjuk talent jadi baby-sitter
aku dgn baby firdaus..amcam..ade talent tak??
View all 5 photos...
fir-chan dah umur 3 bulan skang...comelnye ai..tembam teramat..tgk la gambar2 ni


Wednesday, 16-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
selamat pengantin baru

tgh tunggu guider ke dewan
banner
kek pengantin..sedap tau...strawberi tu yg paling best
View all 28 photos...
mon ngan kjannah selamat diijabkabulkan....dari derang start couple sampai berkahwin aku jadi pemerhati dan pendengar bagi pihak kjannah..berkekalan la hingga ke akhir hayat


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net